0768 - 86 73 75info@rentpag.se

Trädgårdsarbeten i Eskilstuna

Trädgårdsarbeten i Eskilstuna

Vår firma, Rent på G AB, är speciellt lämplig om man är intresserad av att få hjälp med trädgårdsarbeten i Eskilstuna eller däromkring. Våra kunniga medarbetare har alla en oerhört talang, skicklighet och rutin inom det allra mesta som rör arbeten inom trädgård. Genom att alltid arbeta professionellt och säkert, så är vi på Rent på G AB det perfekta valet för allt som gäller trädgård. Med vår hjälp får man en trädgård som man verkligen kan vara stolt över. Vi vill påminna om, att vi alltid lämnar full garanti på allt utfört arbete. Alla medarbetare talar och förstår dessutom svenska, så du behöver inte vara orolig över att det blir missförstånd med mera.

Hur fungerar det hos oss?

Hos oss på Rent på G AB, så kan man få hjälp med det allra mesta inom trädgård och alla våra tjänster innefattar ett stort antal delmoment, för att säkerställa att allt verkligen blir perfekt. Alla uppdrag är unika och de kräver sina specifika metoder och tankesätt. Vi erbjuder gräsklippning, höst- vårstädning, lövborttagning, slyröjning, bortforsling, rabattrensning, häckklippning, en hjälpande hand vid utomhusprojekt med mera.

Annan viktig info att ta del av

Våra medarbetare är försäkrade och om någonting skulle hända, när de genomför sitt arbete hos dig, så träder vår försäkring in. Den täcker kostnader upp till tio miljoner kronor. Vi har en mycket restriktiv policy, när det kommer till de nycklar som du i förekommande fall har lämnat till oss. Alla nycklar förvaras dessutom i ett godkänt kassaskåp. Om du vill veta mer om vår integritetspolicy eller vårt arbetssätt med mera, så är du välkommen att höra av dig till oss på Rent på G AB, så skall vi försöka att reda ut det som du undrar över.

Om du är intresserad av kvalitativa och prisvärda trädgårdsarbeten i Eskilstuna eller dess omnejd, så är det oss på Rent på G AB, som du skall vända dig till.